Verzenden & bezorgen

Verzenden & bezorgen Hart voor de Buurt

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd? Als u voor 16.00 uur bestelt, kunt u uw bestelling de volgende dag in huis verwachten. Mocht het zijn dat we onverhoopt een product niet voorradig hebben, nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op. Wij verzenden pakketten uitsluitend met UPS.

Verzendkosten & levertijden
De verzendkosten zijn inbegrepen in het AED-pakket.
Bovenstaande levertijd is een indicatie. Wij zijn afhankelijk van onze koerierdienst.

Traceer bestelling
Alle pakketten zijn traceerbaar. Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u op het ingegeven mailadres een mail van UPS met het track & trace nummer.

Ik denk dat mijn product defect is Dat vinden wij heel vervelend om te horen en willen u zo goed mogelijk helpen!
Als u denkt dat uw bestelde product defect is, kunt u binnen 30 dagen na bezorging van uw bestelling contact met onze klantenservice opnemen. Wij staan u graag te woord. Hier kunt u meer informatie vinden over het retourneren van uw (deel)bestelling.

Ik heb een onjuist product ontvangen Als u een product hebt ontvangen, welke u niet hebt besteld, kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Wij staan u graag te woord.

Wordt er btw over mijn bestelling berekend? Over het ordertotaal wordt BTW berekend. Als u zakelijk bestelt, kunt u de BTW terugvorderen.

Ik mis een product bij mijn bestelling Als er een product ontbreekt bij uw bestelling, kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Wij staan u graag te woord. Vanwege verzendvoorwaarden, kan het voorkomen dat uw bestelling in meerdere pakketten wordt verzonden. Het kan voorkomen dat deze pakketten op verschillende momenten worden afgeleverd. In de bevestigingse-mail van UPS staat een track & trace link. Via deze link kunt u achterhalen of uw bestelling uit meerdere pakketten bestaat.