Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort

Geef voor een Buurt AED,
daar red je een leven mee!

Meld jouw buurt vandaag nog aan

Hoe maak je jouw buurt Hartveilig met Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort?

Als bewoner van Amersfoort kun je helpen om jouw buurt Hartveilig te maken met de hulp van Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort. Een AED (Automatische Externe Defibrillator) in de buurt is van levensbelang bij een hartstilstand en kan levens redden.

Wist je dat er in Nederland wekelijks meer dan 300 mensen worden getroffen door een hartstilstand? Daarom is het cruciaal om snel te handelen en binnen 6 minuten de juiste hulp te bieden, inclusief het gebruik van een AED. Het kan de overlevingskans van het slachtoffer vergroten en blijvende schade beperken of voorkomen.

Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort streeft ernaar om heel Amersfoort Hartveilig te maken. Om dit doel te bereiken, zijn er dag en nacht bechikbare AED’s nodig. Deze AED’s worden aangemeld bij het oproepsysteem voor burgerhulpverleners HartslagNu.
Als iemand in de buurt 112 belt bij een reanimatie, worden burgerhulpverleners opgeroepen die de AED direct kunnen ophalen en hulp kunnen bieden. Met een AED in jouw buurt maak je jouw buurt dus veiliger en kan je misschien zelfs levens redden.

Help mee om jouw buurt in Amersfoort Hartveilig te maken en draag bij aan het vergroten van de overlevingskans bij een reanimatie in jouw buurt!

Wat houdt het totaal aanbod in?

Mindray C1A en AED-kast

Interactieve begeleiding voor burgerhulpverleners met de Mindray BeneHeart C1A AED

Deze geavanceerde AED is voorzien van ResQNavi™-software die automatisch herkent welke ondersteuning nodig is tijdens een reanimatie.
Zo zal iemand die de AED voor het eerst gebruikt, uitgebreide begeleiding met stemopdrachten krijgen. Een ervaren burgerhulpverlener zal korte instructies krijgen. Dit zorgt ervoor dat burgerhulpverleners snel en effectief kunnen handelen.

Daarnaast is deze AED ontworpen om met slechts één knop om te schakelen naar een AED-inzet voor kinderen of om te schakelen naar een andere taal, waardoor het een veelzijdige AED is voor verschillende omgevingen.

Deze AED is geschikt voor buiten plaatsing, waardoor het een betrouwbare optie is voor openbare ruimtes en buitenomgevingen. Ontdek vandaag nog de voordelen van deze veelzijdige AED en maak jouw buurt Hartveilig, zodat je als burgerhulpverlener optimaal kunt handelen in noodsituaties.

AED pakket Amersfoort

Inclusief onderhoud en subsidie

Dit pakket bevat een Mindray C1A AED met onderhoud van 8 jaar, een stevige draagtas, een mond-op-mondmasker en een First Responder Kit.
Het pakket wordt geleverd met een Rotaid buitenkast met LED, warmte en alarm RNA.

Bovendien is er een subsidie van €900 beschikbaar voor Amersfoort, Hoogland en Hooglanderveen en haalt buurt samen €2.500 op voor de AED.
Let op: deze subsidie is alleen beschikbaar voor projecten die vooraf zijn goedgekeurd door de Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort.
Voor meer informatie over deze subsidie en ons AED-pakket kunt u contact opnemen met de stichting via de website www.reanimatienetwerk-amersfoort.nl of door te mailen naar info@reanimatienetwerk-amersfoort.nl.

Wilt u een AED-pakket voor een andere omgeving inzamelen? Wij denken graag met u mee om een op maat gemaakt pakket samen te stellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.