Het Buurt AED servicepakket van 5 jaar

Wat kost het servicepakket?

Is het tijd om de electroden en batterij van jullie buurt AED te vervangen? Bij HartvoordeBuurt.nl helpen we je graag om samen met je buren de AED weer up-to-date te maken. Start een crowdfunding actie en zorg ervoor dat de omgeving de komende 5 jaar weer Hartveilig is.

Start nu een nieuwe Crowdfunding

Maak je Buurt Hartveilig

Wacht niet langer en neem actie! Samen met je buren kun je ervoor zorgen dat jullie buurt de komende 5 jaar Hartveilig blijft.
Start je eigen crowdfunding en maak van jullie buurt een veiligere plek voor iedereen.

Een goed werkende AED kan levens redden. Zorg ervoor dat jullie buurt altijd voorbereid is op noodsituaties.

Waarom kiezen voor HartvoordeBuurt.nl?

Koop gezamenlijk met je buren een AED van topkwaliteit.

Start eenvoudig een crowdfunding actie om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen.

Slechts €350,- per service pakket voor 5 jaar inclusief btw.

Het voordelige Philips-servicepakket voor 5 jaar

Het Philips-servicepakket biedt jou de ultieme gemoedsrust voor slechts € 350,00, inclusief btw, voor een volledige periode van 5 jaar. Profiteer van uitgebreide voordelen, waaronder 1x gratis batterij en 1x electroden gedurende de contractdatum, gemakkelijk per post verstuurd.

Inclusief Storingsdienst

We begrijpen hoe belangrijk het is om altijd te kunnen vertrouwen op je apparatuur. Daarom bieden we in het Philips-servicepakket inbegrepen service bij storingen. Onze experts staan voor je klaar om eventuele problemen op te lossen. Let op: eventuele materialen die buiten garantie vallen zijn exclusief en kunnen apart in rekening worden gebracht.

24/7 service na Inzet

In geval van een noodgeval kun je vertrouwen op het Philips-servicepakket. Na inzet wordt de nazorg verzorgd door Reanimatie Netwerk Amersfoort, zodat je op deskundige ondersteuning kunt rekenen als het er echt toe doet.
Wacht niet langer! Kies voor het betrouwbare Philips-servicepakket en verzeker jezelf van de beste bescherming voor jouw situatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van dit geweldige aanbod.

Start nu een nieuwe Crowdfunding